Mercedes Benz 240 TD

Mercedes Benz 240 TD
Mercedes Benz 240 TDMercedes Benz 240 TDMercedes Benz 240 TDMercedes Benz 240 TDMercedes Benz 240 TDMercedes Benz 240 TDMercedes Benz 240 TDMercedes Benz 240 TD

€ 12.500,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Gebruikt
Op 30-05-2024 geplaatst
104 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


Aangeboden:
MB 240 TD
Bouwjaar 1985
De MB 240 TD verkeert in een goede geheel roestvrije staat.
Het betreft een origineel Nederlandse Benz welke in 1989 van eigenaar is verwisseld waarbij de Benz om niet bekende redenen een nieuw kenteken gekregen heeft (oude kenteken is bekend).
Deze eigenaar heeft de Benz tot op heden, 35 jaar in zijn bezit gehad waarbij de Benz ongeveer de laatste 12 jaar gestald heeft gestaan. Wegens leeftijd/gezondheid is de Benz nu in de verkoop gekomen.
Dus in basis heeft de Benz in al die jaren slechts twee eigenaren gehad. Geen geimporteerd exemplaar met onbekende historie/kilometerstand enz..
De huidige km.stand is 341424 km., deze km/stand is kloppend en word bij de RDW als logisch aangemerkt.
Voor dit type motor zijn dit weinig km. wat ook duidelijk aan de motor te horen en te merken is.
Twee tellen gloeien en de Benz begint gelijk heerlijk verslavend te tokkelen.
De Benz heeft (mede door het mooie donker getinte glas , de mooie klassieke wieldoppen enz.) een hele mooie uitstraling.

Prima mogelijk om een toch vrij zeldzame origineel Nederlandse MB 240 TD te verkrijgen welke nog voor jarenlang plezier zal zorgen.
Bij goed onderhoud en gebruik zal de Benz naar alle waarschijnlijkheid ook in prijs gaan stijgen.


Prijs €12.500,00.

Bel of mail voor verdere info en/of afspraak.

tel. 0655737862
0031655737862




Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://topsexpop.nl/
https://www.palingonline.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.voshandelsonderneming.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter